top of page

Youcandoyoga
Poel 22b
9450 Denderhoutem


Move and Breath yoga (Soft Vinyasa yoga) - maandag
Relax and Breath yoga (Yin yoga) - dinsdag
Power and Breath yoga (Yang en Yin yoga) - donderdag

youcandoyoga

Nevens Kristin

0472/78.38.02

Mail: youcandoyogawithkristin@hotmail.com

BTWnr: BE0690849440

Volg via Facebook

  • Facebook Social Icon

Thanks! Message sent.

Privacyveklaring

youcandoyoga respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie naar de klanten is er daarom een beleid geformuleerd en geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerking zelf, het doel ervan alsook de mogelijkheden voor betrokkenen om hun de rechten zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.

Met het voortzetten van het bezoek van deze website accepteert u de volgende gebruikersvoorwaarden.

De huidige op de website beschikbare versie van de privacy policy is de enige versie die van toepassing is zolang u de website bezoekt, totdat een nieuwe versie de huidige versie vervangt.

Artikel 1 - Wettelijke bepalingen

1) Website (hierna ook "De website"): www.youcandoyoga.be

2) Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens (hierna ook "De beheerder"): youcandoyoga, Nevens Kristin, gevestigd te Poel 22b, 9450 Denderhoutem, België.

Artikel 2 - Toegang tot de website

De toegang tot de website en het gebruik is strikt persoonlijk. U zult  deze website alsook de gegevens en informatie die daarop verstrekt worden niet gebruiken voor commerciële, politieke of publicitaire doeleinden, dan wel voor enige commerciële aanbiedingen in het bijzonder niet gebruiken voor elektronische aanbiedingen. 

Artikel 3 - De content van de website

Alle merken, afbeeldingen, teksten, commentaren, illustraties (animatie)plaatjes, videobeelden, geluiden, alsook alle technische applicaties die gebruikt kunnen worden om de website te laten functioneren en meer in het algemeen alle onderdelen die op deze site zijn gebruikt, zijn beschermd bij wet door intellectuele eigendomsrechten. Iedere reproductie, herhaling, gebruik of aanpassing, op welke wijze dan ook, van het geheel of slechts een onderdeel ervan, met inbegrip van de technische applicaties, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de verantwoordelijke, is ten strengste verboden. Indien de beheerder niet meteen actie onderneemt tegen enige inbreuk, kan dat niet worden opgevat als stilzwijgende toestemming dan wel het afzien van rechtsvervolging.

bottom of page